+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Organitza: Secció d’Estudis Rurals de la ICEA

 

Dia i hora: Dimarts 12 d’abril 2016, a les 8 del vespre

Lloc: Restaurant l’Antic Forn (c/del Pintor Fortuny 28, Barcelona)

El dia 12 d’abril iniciem la primavera amb la tertúlia que pren per títol: «Debat glocal sobre l’alimentació», (glocal és un terme que uneix global i local). Els nostres ponents seran Francesc Reguant i Sonia Callau.

Francesc Reguant és economista, MBA en funció directiva, vicepresident de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col•legi d’Economistes de Catalunya. Va ser director d’Administració i Sistemes d’Informació de l’IRTA, càrrec des del qual va dissenyar i dirigir el sistema integrat de gestió de l’IRTA, el qual va merèixer el premi ACCID. Va obtenir també el premi Firesme a la recerca agrícola i ha estat fins al 2013 cap del Gabinet Tècnic del Departament d’Agricultura. Ha simultaniejat la seva activitat amb la docència (Universitat Pompeu Fabra, FCAC, Col•legi d’Economistes) i amb la divulgació en múltiples revistes tècniques. És autor de diversos llibres, el més recent titulat Entendre l’agricultura. Des de la ICEA va impulsar l’Agrotertúlia.

Sonia Callau és enginyera superior de forest, enginyera tècnica agrícola i màster en urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya, i treballa a la Diputació de Barcelona com a experta en governança alimentària. És membre de la Comissió Científica de la Fundació Agroterritori. Ha treballat a la Direcció General d’Agricultura de la Comissió Europea com a experta nacional i ha participat en la creació i el desenvolupament posterior del Parc Agrari del Baix Llobregat al llarg d’una dilatada trajectòria.

Per animar la tertúlia, aquí teniu uns documents interessants sobre el tema a debatre:

Per participar-hi cal que confirmeu l’assistència a l’adreça gemmafrances.druab@gmail.com

 

La tertúlia es farà, com sempre, al restaurant l’Antic Forn (c/ del Pintor Fortuny 28), el dimarts 12 d’abril, a les 8 del vespre.

 

Gemma Francès

Coordinadora de la Secció d’Estudis Rurals