+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Dimarts, 12 d’abril 2016, a les 8 del vespre
Organitza: ICEA. Secció d’Estudis Rurals
Restaurant l’Antic Forn (C/Pintor Fortuny,28, Barcelona)

El dia 12 d’abril, iniciem la primavera amb la tertúlia que pren per títol:

DEBAT GLOCAL SOBRE L’ALIMENTACIÓ
(glocal es un terme que uneix global i local).

Els nostres ponents serán en Francesc Reguant i la Sonia Callau

En Francesc Reguant és economista, MBA en Funció Directiva, vicepresident de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Va ser Director d’Administració i Sistemes d’Informació de l’IRTA, càrrec des del qual va dissenyar i dirigir el Sistema Integrat de Gestió de IRTA el qual va merèixer el premi ACCID. Va obtenir també el premi Firesme a la recerca agrícola i ha estat fins 2013 Cap del Gabinet Tècnic del Departament d’Agricultura. Ha simultaniejat la seva activitat amb la docència (UPF, FCAC, Col·legi economistes) i amb la divulgació en múltiples revistes tècniques i de divulgació. És autor de diversos llibres, el més recent titulat “Entendre l’agricultura”. Des de la ICEA va impulsar l’agrotertulia.

La Sonia Callau és enginyera superior de forest, enginyera tècnica agrícola i màster en Urbanisme per la UPC, treballa a la Diputació de Barcelona com a experta en governança alimentària. Es membre de la Comissió Científica de la Fundació Agro-territori. Ha treballat a la DG d’Agricultura de la Comissió Europea com a experta nacional i ha participat en la creació i desenvolupament posterior del Parc Agrari del Baix Llobregat al llarg d’una dilatada trajectòria.

Per animar la tertúlia, aquí teniu uns documents interessants sobre el tema a debatre:

La tertúlia es realitzarà com sempre al Restaurant l’Antic Forn, c/ Pintor Fortuny, 28, el dimarts 12 d’abril a les 8 del vespre.

Si us plau és molt important que confirmeu la vostra assistència per tal de fer la reserva.

Gemma Francès gemmafrances.druab@gmail.com
Coordinadora de la Secció  d’Estudis Rurals