+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
22 de maig de 2018 @ 20:00 – 22:00
2018-05-22T20:00:00+02:00
2018-05-22T22:00:00+02:00
On:
L'Antic Forn
Carrer del Pintor Fortuny
28, 08001 Barcelona
Spain

La tertúlia d’aquest mes pren com a títol “Aigua i Aliments: Un binomi poc entès“, i anirà a càrrec d’en Joan Girona i Gomis i amb la introducció d’en Francesc Reguant.

En Joan Girona i Gomis és enginyer Agrònom (UPC, 1984), Dr. Enginyer Agrònom (UdL, 1994) y MSc in Horticulture (UCDavis, 1989). Investigador Científic treballant a l’IRTA des de 1982. Interessat en relacions planta-aigua, en la determinació dels requeriments hídrics dels cultius, en la determinació i caracterització de la sensibilitat estacional dels cultius al dèficit hídric, i en com aplicar reduïts volums d’aigua i optimitzar el rendiment productiu dels cultius. En les darrers anys ha orientat la seva activitat en com fer accesible el coneixement sobre la gestió de reg als usuaris finals així com explicar perquè es requereix aigua a l’agricultura i com se’n pot fer un ús eficient

Autor de nombrosos articles tècnics  i de divulgació científica així com projectes de recerca i 40 contractes amb el sector privat. Co-coordinador des de 1994 del grup de treball IRTA-UCDavis en el reg eficient de les especies llenyoses. Membre del comitè de gestió de REGMED (2008-2010), entre d’altres.

La tertúlia es realitzarà com sempre al Restaurant l’Antic Forn, C/Pintor Fortuny, 28 a les 20h. del dimarts 22 de maig.

Si us plau confirmeu la vostra assistència per tal de fer la reserva: icea@iec.cat