En línia. Plataforma Zoom: Inscripcions
Benvinguda: Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Modera: Sr. Manuel Lainez Andrés, consultor especialitzat en innovació agroalimentària
Ponències:
“Economia Circular aplicada al sector del boví de carn”, Sr. Eliseu Isla Argelich, president ProVacuno i responsable de boví de la Cooperativa d’Ivars
“Sostenibilitat en la producció ramadera”, Sr. Fernando Estellés Barber, professor titular a la Universitat Politècnica de València – Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
“Tecnologies 4.0 aplicades a la pesca i aqüicultura”, Sr. Cristòbal Aguilera Jimenez, biòleg, grau zoologia. Gestor d’Innovació a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
Experiències:
“Projectes V-Etic i Dry Sist”, Sr. Joan Sanmartín Suñer, soci fundador i director general d’OPP Group (assessoria integral de la producció porcina)
“Projecte FERTIMANURE”, Sra. Gemma Muns Closas, responsable de qualitat, medi ambient i R+D Cooperativa Plana de Vic
“Experiències en Biogas”, Sr. Xavier Flotats Ripoll, professor emèrit d’enginyeria ambiental en la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Cloenda: Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
https://forms.office.com/r/uf914K7gbf