+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
21 de juny de 2022 @ 18:00 – 20:00
2022-06-21T18:00:00+02:00
2022-06-21T20:00:00+02:00

En línia. Plataforma Zoom: Inscripcions

Benvinguda: Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Modera: Sr. Manuel Lainez Andrés, consultor especialitzat en innovació agroalimentària

Ponències:

“Economia Circular aplicada al sector del boví de carn”, Sr. Eliseu Isla Argelich, president ProVacuno i responsable de boví de la Cooperativa d’Ivars

“Sostenibilitat en la producció ramadera”, Sr. Fernando Estellés Barber, professor titular a la Universitat Politècnica de València – Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural

“Tecnologies 4.0 aplicades a la pesca i aqüicultura”, Sr. Cristòbal Aguilera Jimenez, biòleg, grau zoologia. Gestor d’Innovació a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)

Experiències:

“Projectes V-Etic i Dry Sist”, Sr. Joan Sanmartín Suñer, soci fundador i director general d’OPP Group (assessoria integral de la producció porcina)

“Projecte FERTIMANURE”, Sra. Gemma Muns Closas, responsable de qualitat, medi ambient i R+D Cooperativa Plana de Vic

“Experiències en Biogas”, Sr. Xavier Flotats Ripoll, professor emèrit d’enginyeria ambiental en la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Cloenda: Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

 

https://forms.office.com/r/uf914K7gbf