Organitza: Institució Catalana d’Estudis Agraris i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, ambdues filials de l’Institut d’Estudis Catalans.
Sessió dual, en línia (Zoom seminari en línia) i presencial (IEC, sala Prat de la Riba)
Programa
18:00 h Benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec de Jordi Sala, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris
18:15 h Conferència sobre les característiques de l’etiquetatge nutricional Nutri-Score, a càrrec del Dr. Jordi Salas Salvadó, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili.
18:45 h Taula rodona, moderada per Montserrat Rivero, presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. Hi participen:
- · Dr. Jordi Salas Salvadó, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili
- · Dra. M. Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona
- · Carme Sabater, presidenta de la Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació
- · Victòria Castell, Servei de Planificació, Auditoria i Avaluació del Risc de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària
19:45 h Preguntes i cloenda de la jornada.
Inscripció
Formulari d’inscripció en línia (termini: 30 de setembre a les 14 h): https://www.iec.cat/jornades/nutriscore2021virtual.asp
Formulari d’inscripció presencial (termini: 29 de setembre): https://www.iec.cat/jornades/nutriscore2021.asp
A més es podrà seguir en directe pel canal Youtube: https://youtu.be/h6ldPZiYUYQ