+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
30 de setembre de 2021 @ 18:00 – 19:45
2021-09-30T18:00:00+02:00
2021-09-30T19:45:00+02:00

Organitza: Institució Catalana d’Estudis Agraris i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, ambdues filials de l’Institut d’Estudis Catalans.

Sessió dual, en línia (Zoom seminari en línia) i presencial (IEC, sala Prat de la Riba)

Programa

18:00 h Benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec de Jordi Sala, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris

18:15 h Conferència sobre les característiques de l’etiquetatge nutricional Nutri-Score, a càrrec del Dr. Jordi Salas Salvadó, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili.

18:45 h Taula rodona, moderada per Montserrat Rivero, presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. Hi participen:

  • · Dr. Jordi Salas Salvadó, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili
  • · Dra. M. Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona
  • · Carme Sabater, presidenta de la Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació
  • · Victòria Castell, Servei de Planificació, Auditoria i Avaluació del Risc de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària

19:45 h Preguntes i cloenda de la jornada.

Inscripció

Formulari d’inscripció en línia (termini: 30 de setembre a les 14 h): https://www.iec.cat/jornades/nutriscore2021virtual.asp

Formulari d’inscripció presencial (termini: 29 de setembre): https://www.iec.cat/jornades/nutriscore2021.asp

A més es podrà seguir en directe pel canal Youtube: https://youtu.be/h6ldPZiYUYQ