+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Benvolguts/des,

El dimarts, 13 de desembre a les 20h, realitzarem la darrera tertúlia d’aquest any de la Secció d’Estudis rurals que clourem amb una xerrada sobre la Crisi Econòmica Actual a càrrec de la Miren Etxezarreta i sobre les Conseqüències de la crisi en l’agricultura i els reptes de futur a càrrec d’en Jordi Rosell.

La Miren Etxezarreta, com molts de vosaltres sabeu, ha estat professora del Departament d’Economia Aplicada de la UAB així com el Jordi Rosell. Tots dos tenen una àmplia experìencia en la recerca sobre temes de política econòmica, política agrària i desenvolupament rural. Actualment, la Miren Etxezarreta és una de les veus més actives dins del Seminari d’Economia Crítica Taifa mentre el Jordi Rosell lidera el Grup de Recerca en Desenvolupament Rural -DRUAB- de la Universitat Autònoma de Barcelona.

També aprofito per comentar-vos que aquest desembre es renoven els membres de les seccions de la ICEA. Jo em torno a presentar com a coordinadora de la Secció d’Estudis Rurals si tots hi esteu d’acord. En el cas que algú de vosaltres tingui voluntat d’ocupar aquest càrrec es conveient que ens informeu.

Com sempre, la tertúlia es realitzarà a a l’Antic Forn. Carrer Pintor Fortuny, 28.
Espero la vostra confirmació. Recordeu, dia 13 de desembre a les 20h.

Salutacions
Gemma Francès coordinadora de la Secció d’Estudis rurals

Es requereix enviar un correu de confirmació a: gemma.frances@uab.es