+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

El Fòrum Forestal de Barcelona és un espai de comunicació per apropar d’una manera directa la indústria, els productors de fusta, les empreses d’aprofitaments, la universitat i els tècnics especialitzats, tant privats com de les administracions públiques, en un entorn idoni i distés, per establir sinergies, relacions comercials i intercanvi de visions.
Ofereix a les empreses i als productors de fusta la possibilitat de donar-se a conèixer, projectar la seva imatge, la seves activitats característiques i la seva posició en el mercat. Dóna, també, l’oportunitat d’actualitzar-se en temàtiques relacionades amb el sector, d’ampliar la xarxa de contactes i d’analitzar experiències reeixides que es poden aplicar a la seva activitat.
Facilita als tècnics i a la universitat contactes amb els directius de les empreses forestals, que són una oportunitat fantàstica per a conèixer de primera mà com evoluciona el sector i l’activitat de cada empresa, i per a ajudar a orientar la seva tasca professional i docent.

Per inscripcions i més informació:

Díptic Fòrum Forestal