+00 34 932 701 620 icea@iec.cat

a càrrec de Alfons Vilarrasa

Dia i hora: Dilluns 8 d’abril a les 19h.

Lloc: IEC, Carme 47, Barcelona

 El nou Pla de seguretat alimentària per al període 2012-2016, va ser aprovat pel govern el passat 12 de març. És fruit d’un gran consens i ha estat elaborat amb la participació de les administracions públiques catalanes que tenen responsabilitats en seguretat alimentària, així com amb els operadors de la cadena alimentària, els consumidors i altres parts interessades.  L’objectiu del Pla és mantenir l’alt nivell de seguretat alimentària tenint en compte totes les etapes de la cadena alimentària, des de la producció fins al consum.

 En quins àmbits es vol intervenir? Quines fites es volen assolir? Per respondre a aquestes i moltes més preguntes comptarem amb l’Alfons Vilarrasa, cap de l’Àrea d’Avaluació del Risc de l’Agencia Catalana de Seguretat Alimentaria (ACSA), i responsable de l’elaboració del pla de seguretat alimentaria. 

Ester Torres (Coordinadora de la  Secció Protecció Vegetal)