+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

a càrrec de Joan Font 

Dimarts,25 de juny, a les 19,00h. Institut d’Estudis Catalans, Barcelona

El Sr. Joan Font és president i director general del grup Bon Preu, que té com a ensenyes els supermercats Bonpreu i els hipermercats Esclat. Per a aquesta tertúlia li hem demanat de fer-nos arribar la visió que es té des d’una gran empresa de la comercialització dels productes agrícoles.

La producció agrícola ha d’arribar al consumidor i ell és un element cabdal a l’hora de definir les estratègies productives. Nosaltres, des de la secció volem fer arribar al consumidor idees clares sobre l’agricultura i l’esforç que fa per oferir productes sans i de qualitat, però ens cal també conèixer quins elements aprecia el consumidor i quina problemàtica té la comercialització de fruites i verdures.  El Sr. Joan Font ens podrà donar la visió del grup Bon Preu per a totes aquestes qüestions relatives a la comercialització.

Com ja sabeu, durant aquest any 2013 hem anat programant diverses  tertúlies de cara a anar perfilant el que volem per a la Jornada MENGEM SÀ?, que volem celebrar el febrer de 2014. Ja n’hem celebrat algunes, amb participació de membres i amics de la ICEA (seguretat alimentària, sistemes de protecció de cultius, bioplaguicides…), però de ben segur que la propera ens donarà una perspectiva diferent.

Aquesta tertúlia és una mica extraordinària, no es fa el primer dilluns de mes, però com sabeu l’IEC tanca les tardes de juliol, i no volíem esperar fins després de l’estiu per seguir avançant en l’organització de la Jornada de febrer de 2014.  

Volem la teva opinió, t’esperem dimarts 25!

Ester Torres. Coordinadora de la Secció de Protecció Vegetal (ICEA)