+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

A càrrec del Sr. Antoni Valls

La Secció Protecció Vegetal i Seguretat Alimentària i la Secció de Ramaderia de la ICEA es complauen a convidar-vos a la TERTÚLIA:  ALIMENTÀRIA: un referent per a la indústria de l’alimentació.

 

Dia i hora: Dilluns 16 de juny a les 19:00h.

Lloc: sala Pi i Sunyer, IEC, carrer del Carme 47, Barcelona

 

L’edició de 2014 d’Alimentària, el saló internacional de l’alimentació i les begudes, ha tancat aquest abril amb més de 140.000 visitants, un 30% d’ells estrangers, 3.800 empreses expositores i 50 ponències sobre innovació i tendències.

Molts professionals i socis de la ICEA s’hi han passejat i han pogut copsar les novetats i oportunitats que ofereix aquesta fira. Ara tenim l’oportunitat de conèixer tota la informació de la mà d’Antoni Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions i director d’Alimentària, amb una àmplia experiència ja que ha estat executiu de la fira des de l’edició de 1998.

La qualitat del convidat i la dimensió de la fira Alimentària amb tot el que suposa d’oportunitats de negoci, d’internacionalització i projecció per a tota la industria agroalimentària fa d’aquesta tertúlia una cita de gran interès per a tots els socis de la ICEA.

Us hi esperem!

Ester Torres.  Coordinadora de la Secció Protecció Vegetal i Seguretat Alimentària

Josefina Plaixats.  Coordinadora de la Secció de Ramaderia