+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Dia: dimecres 4 de març, a les set del vespre

Lloc: Institut d’Estudis Catalans, sala Prat de la Riba (carrer del Carme, 47, de Barcelona)

El bosc. Portada 150 dpiLa Institució Catalana d’Estudis Agraris i la Fundació Ars es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre:El bosc, patrimoni coŀlectiu i privat. La política forestal de la Generalitat republicana (1931-1939), de Ricard Estrada i Arimon, enginyer tècnic agrícola, amb pròleg de Jordi Peix i Massip.

L’acte se celebrarà el dimecres 4 de març, a les set del vespre, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

La presentació de l’obra serà a càrrec de Manuel Costa, l’editor, i Francesc Canosa i Farran, periodista i escriptor, autor de llibres com L’imperialisme dolç. Catalunya salva Extremadura del «Plan Badajoz» o el recent Fumar-se el franquisme. La Catalunya caliquenyo, que tracten sobre les actuacions de la Mancomunitat de Catalunya i de la Generalitat per l’agricultura de Catalunya.

Ricard Estrada i Arimon és un dels fundadors de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA). Segons Jordi Peix, autor del pròleg, el llibre mostra «un estudi de les accions de política forestal de la Generalitat republicana, que ens fa veure la gran tasca realitzada per una administració que amb pocs mitjans va saber construir un model innovador i modern de política forestal».

Invitació a l’acte

Us demanem que confirmeu l’assistència escrivint un correu electrònic a l’adreça icea@iec.cat

Entrada lliure. Places limitades.