+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Data i lloc: 2 de juny de 2015, a les 18.30h. Institut d’Estudis Catalans. Sala Pere i Joan Coromines (carrer del Carme 47, 08001 Barcelona)

 

D’acord amb els compromisos adquirits pels països signants del Protocol de Kyoto, Espanya ha de consumir a l’any 2020, al menys el 20 % de l’energia primària a partir de fonts renovables.

A Catalunya existeixen empreses que generen energia per mitjà de fonts renovables i que ofereixen l’oportunitat d’invertir en aquest negoci i de possibilitar als usuaris de l’energia contractar el subministrament mitjançant la seva generació.

La legislació espanyola es troba en aquests moments en una situació d’indefinició, la qual cosa ha provocat una aturada en la gran quantitat d’inversions que s’han realitzat recentment.

Aquesta jornada té per objecte debatre totes aquestes qüestions relacionades amb l’estat actual i les perspectives de futur per al desenvolupament de la generació de l’energia distribuïda en el medi rural a Catalunya.

La jornada la impartirà Pep Puig Boix, vicepresident de la cooperativa Som Energia i president de la Secció Espanyola d ’Eurosolar. La durada prevista és de dues hores. S’iniciarà amb la conferència i, durant la segona hora, tindrà lloc el col·loqui.

L’entrada és lliure i oberta a tothom, però cal que confirmeu l’assistència enviant un correu a l’adreça electrònica icea@iec.cat (indiqueu al tema «ENERGIA»).

FULLET JORNADA ENEREGIA RENOVABLE

PRESENTACIÓ (primera part)

PRESENTACIÓ (segona part)