+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Organitza: Secció de Viticultura i Enologia

Dijous, 3 març de 2016

 

La Secció de Viticultura i Enologia organitza, una sortida a la capital del Priorat amb el següent programa de visites:

PROGRAMA

• 8,30 h. Sortida des de Barcelona des de la Plaça Francesc Macià, 5 (davant Bar Sandor).

• 10.30 h. Visita a la Cooperativa de Capçanes. Punt de trobada a la mateixa porta, a l’hora esmentada. Aquesta Cooperativa ha desenvolupat un gran treball amb la Garnatxa negra i la influencia del sol. Tanmateix recordem son elaboradors primigenis del vi Kosher (creença jueva).

• 12 ,30 /13 h. (aprox.) Visita al Museu Castell del vi a Falset (Tarifa 3€. Preu jubilats 2,5€ que es pagarà directament al museu)

• 14,00 h. Dinar al restaurant QUINOA, davant mateix de la Coop. de Falset on hi ha un bon aparcament. (Preu àpat 12,50 € aprox. que pagarà cadascú al mateix restaurant).

• 16 h. Visita a VITEC on ens atendrà el Sr. Sergi de Lamo, Director executiu d’aquest Parc Tecnològic del vi. Aquest centre dona recolzament integral a la I+D alhora que ofereix serveis tecnològics al sector vitivinícola català. INSCRIPCIÓ. Està oberta a tots els socis de la ICEA i als seus acompanyants.

Envieu abans del 27 de febrer un correu electrònic a icea@iec.cat  amb el nom i cognom dels assistents indicant al tema FALSET.

Les places són limitades. No es contracta transport, recomanem que us agrupeu en vehicles amb les persones que vinguin.