Data i lloc: dimarts, 21 de març de 2017 a les 20 h. Restaurant L’Antic Forn (Pintor Fortuny 28, 08001 Barcelona)
Cal confirmar la reserva escrivint a gemmafrances.druab@gmail.com
En aquesta ocasió la tertúlia versarà sobre “Les oportunitats de l’enoturisme pel sector vitivinícola català” i el ponent serà en Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, especialitzat en la divulgació de la cultura del vi.
En Lluís Tolosa ha publicat dinou llibres sobre vins i enoturisme i ha estat reconegut amb dotze premis nacionals i internacionals a París, Frankfurt, i tres vegades a Pequin. Actualment col·labora a la revista Wine in China.
És professor de marketing del vi i l’enoturisme a l’Escola d’Enoturisme de Vilafranca, a l’Escola d’Espiells-Sant Sadurní i a l’Escola Agrària deTàrrega. Imparteix el curs de sommeliers del CETTa la Universitat de Barcelona o la Universidad Menéndez Pelayo, entre d’altres. Ha publicat més de dos-cents articles i ha impartit més de cent conferències sobre vi i enoturisme.
Gemma Francès
Coordinadora de la Secció d’Estudis rurals