La revista Quaderns Agraris, editada per la Institució Catalana d’Estudis Agraris, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, acaba de publicar l’edició digital d’accés obert del núm. 52.
El contingut es pot consultar accedint directament al text complet dels articles, la llista dels quals es troba a continuació:
Núm. 52: juny 2022
Sumari
Noves estratègies per a gestionar l’acidesa dels vins de la varietat syrah. Utilització de llevats no-Saccharomyces. M. Carme Masqué, Claustre Grau, Neus Carretero, Paloma Toraño, José M. Heras, Anna Puig
Adaptació al canvi climàtic en el sector agrícola de l’Alt Pirineu i l’Aran: riscos i oportunitats. Jordi Puig, Oriol Baena, Anton Montsant
L’agricultura dins la Regió Metropolitana de Barcelona. Els casos del vi i de la planta ornamental. Xavier Recasens, Òscar Alfranca
Origen i traçabilitat dels aliments: aplicació de la tècnica d’espectroscòpia d’infraroig proper. Alba Graells-Roca
Agrofòrum
Micotoxines: una gestió del risc complexa. Sonia Marín, Vicente Sanchis, Francisco Molino, Antonio J. Ramos
Ressenya del llibre Olivo y aceites de calidad, de Joan Tous i Josep Maria Franquet. Joan Gamundi
També podeu accedir visitant la pàgina web de la revista.