+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

El proppassat dimecres 3 de juliol la Comissió Permanent de la Secció de Viticultura i Enologia de la ICEA va visitar la finca i el celler del Castell del Remei. Aquesta visita s’emmarca dins de les tradicionals sortides que fa aquesta Secció a diferents cellers del país.

La família Cusiné, propietària de la finca des de 1982, quan van adquirir-la, ens van acompanyar en tot moment, detallant totes les característiques i la història de la finca.

Primer, vam visitar el celler, guiats per Mireia González, esposa de Tomàs Cusiné, i seguidament, vam fer un tast dels diferents vins de la família, assessorats pel mateix Tomàs Cusiné.

Per acabar, vam celebrar un dinar al restaurant del Castell, juntament amb el matrimoni Cusiné, amb qui debatérem sobre el sector i les dificultats amb què es troba en aquests moments, però també sobre les noves oportunitats que té.

Precisament, aquest intercanvi d’impressions amb els propietaris i gestors de les finques de vinyes de més rellevància al país és un dels principals objectius d’aquestes sortides que fa la Secció, que solen ser un parell de cops cada any, per a trepitjar el territori en companyia dels seus productors i industrials.