Vuitena sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.
Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.
Format en línia / Inscripcions
Programa
Presentació:
Dra. Ester Torres Güell, doctora en Biologia per la UB. Vicepresidenta de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)
Modera:
Sr. Xavier Ticó Camí, economista. Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Ponències:
“Canvis en la concepció del desenvolupament rural”, Dra. Victòria Soldevila Lafon, doctora en Economia per la UB. Professora col·laboradora del Departament d’Economia i membre del Centre d’Investigació en Economia i Sostenibilitat de la Universitat Rovira i Virgili (ECO-SOS | URV)
“Evolució de les polítiques de desenvolupament rural i prospectiva”, Dra. Lourdes Viladomiu Canela, doctora en Economia per la UB, especialitzada en desenvolupament rural. Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona
“Models empresarials i noves tecnologies”, Sra. Sandra Climent Queralt, economista. Responsable del departament internacional de Crisolar Group, Riudoms (Baix Camp)
Experiències:
“Can Calsot, producció de vedella ecològica, comercialització, especejament i visites guiades à Montellà (La Cerdanya)”, Sr. Josep Bombardó i Bagaria, productor i ramader ecològic de l’explotació familiar “Can Calsot” de Montellà (La Cerdanya)
“L’Olivera Cooperativa; producció de raïms, vins i olis de qualitat”, Sr. Pau Moragas Bouyat, enginyer agrònom i enòleg. Vicepresident i responsable de la producció de la Societat Cooperativa de treball i d’inclusió social L’Olivera, amb seu social a Vallbona de les Monges (L’Urgell)
Cloenda:
Sr. Xavier Ticó Camí, economista. Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Col·laboren: