+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

Data: 27 de juny de 2013

Lloc: Institut d’Estudis Catalans (C/ del Carme, 47, Barcelona)

Assistència: lliure i gratuïta (aforament limitat)

Inscripció: envieu un correu a l’adreça scb@iec.cat amb el vostre nom i cognoms

Organitza: CREAF, SCB, ICEA

La proximitat del primer aniversari de l’incendi de l’Alt Empordà i dels quasi vint anys del de l’any 1994 al Bages i al Berguedà ens fa pensar que és un bon moment per a reflexionar al voltant de quina gestió cal aplicar en la regeneració natural del bosc després del foc, amb l’objectiu d’afavorir-ne la resiliència enfront de noves pertorbacions, la provisió de serveis ecosistèmics (per exemple, segrest de C02, biodiversitat) i també el futur aprofitament de fustes i llenyes.

Des de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), la Societat Catalana de Biologia (SCB) i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i amb el suport del Pla Anual de Transferència Tecnològica (Generalitat de Catalunya), us convidem a participar-hi i a compartir la vostra experiència.

Vegeu programa i més informació  a Jornada tècnica CREAF ICEA SCB 27 juny