+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

27 de novembre de 2017, Barcelona.
Sala Pere i Joan Coromines, Institut d’Estudis Catalans.
Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Un terç de la producció global d’aliments es desaprofita i es malbarata generant greus impactes socials, ambientals i econòmics.
El malbaratament es produeix en totes les fases de la cadena alimentària, des de la producció primària fins a les llars, i s’associa a una gran diversitat de causes. Això fa imprescindible la implicació de tots els agents en la seva anàlisi i la resolució.
El DARP promou la prevenció del malbaratament a Catalunya i, especialment, en els seus àmbits de treball. La sessió contribuirà a la presentació d’experiències i a l’articulació de xarxes de col·laboració per implantar estratègies i mesures concretes que aportin solucions als operadors de la cadena alimentària.

Programa

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de: https://goo.gl/forms/2TwSSDMQ0sTDAQ1K2
A/e:
mgonzalezd@gencat.cat – Tel.: 934 092 090 – ext.14607. Persona de contacte: Sra. Míriam González

O bé a través del portal RuralCat: http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt