+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

La Seu d’Urgell, 9 de juny de 2018

Organitza: Institució Catalana d’Estudis Agraris

La Institució Catalana d’Estudis Agraris, ha estudiat i analitzat, els darrers anys, la gestió del boscos públics de propietat municipal. El resultat d’aquest treball es resumeix en la publicació “La política forestal dels boscos municipals declarats d’utilitat pública”, que hem editat recentment.

Com el tema es prou interessant, la ICEA ha pensat que seria una bona idea organitzar una taula rodona i un debat entorn de l’esmentat document, amb l’objectiu d’analitzar i debatre les polítiques sobre el bosc públic de propietat municipal, valorant la situació actual de la gestió d’aquests boscos i explorant noves perspectives pel futur.

La jornada s’adreça especialment a alcaldes, regidors, tècnics municipals i actors del sector forestal.

Programa
10.00 Apertura
Sr Jordi Sala. President de la ICEA

10.15 – 12.00 Taula rodona
Sr. Ramon Moliner Serra. Alcalde d’Alp, President del Consell Comarcal de la Cerdanya i President de l’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya (ELFOCAT)
Sr. Dionís Guiteres. Alcalde de Moià, Vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i President de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat d’aquesta Corporació.
Sr. Martí Riera Rovira. Alcalde de Coll de Nargó
Sr. Jordi Viñas. Secretari de l’Ajuntament de Llavorsí. Coautor del treball: Bens comunals. Un sistema d’organització del passat per gestionar el present
Sr. David Algarra Bascón. Investigador de la historia popular de Catalunya. Autor del llibre “El comú català”
Moderador: Sr. Joan Ignasi Castelló Vidal. Membre de la Secció Forestal de la ICEA

12,00 – 12,30 Pausa – Café

12,30 – 13,30 Col·loqui

13,30 Cloenda
Sr. Enric Vadell Giralt. Subdirector General de Boscos de la Generalitat de Catalunya