+00 34 932 701 180 icea@iec.cat

El contingut dels treballs de recerca que s’han presentat a la II edició del Premi ICEA, reflecteixen les mateixes preocupacions que té la societat adulta actual. Majoritàriament les temàtiques han versat sobre la producció ecològica i convencional i sobre la informàtica en el sector agrari.

El treball destaca pel seu enfoc de territori i de món rural, per la seva visió globalitzada de tots els processos de la cadena de valor d’aquest producte alimentari i per l’encertada i ben plantejada orientació de la recerca realitzada.

El treball guanyador ha estat, “Aprenent de formatger. Estudi de la influència del tipus de quall en la elaboració de formatges amb llet de cabra de Can Pauet” de Claudia Alcañiz Garcia de l’Institut de Santa Coloma de Farners (Girona).