Cinquena sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.
Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.
Format en línia / Programa i inscripcions
Benvinguda i Presentació:
Sr. Miquel Morell Deltell, membre de la Junta de Govern i vicepresident de la Comissió d’Economia Territorial i Urbana del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Ponències:
“Sòl i intensificació sostenible”. Sr. Miquel Aran Mayoral, Enginyer Agrònom. Gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
“Nitrats: fertilització versus contaminació”. Sra. Elisenda Guillaumes Cullell, Dra. Enginyer Agrònom. Directora General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya i experta en sòls.
“El sòl com a embornal de CO2”. Sra. Rosa Poch Claret, Catedràtica del Medi Ambient i Ciències del Sòl de la Universitat de Lleida.
Experiències:
“Qualitat dels sòls i reg en noves plantacions”. Sr. Joan Gené Albesa, responsable de plantacions intensives d’ametller de Unió Corporació Alimentària.
“La producció de farratge, reg i sòls”. Sr. Jaume Pont Camps, director tècnic a Granja San José
“Sòls i regadiu”. Sr. Albert Roselló Martinez, cap de projectes de SAF Sampling Water
Modera:
Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Col·laboradors:
2