+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
15 de setembre de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-09-15T18:00:00+02:00
2021-09-15T20:00:00+02:00

Cinquena sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.

Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.

Format en línia / Programa i inscripcions 

Benvinguda i Presentació:
Sr. Miquel Morell Deltell, membre de la Junta de Govern i vicepresident de la Comissió d’Economia Territorial i Urbana del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponències:
“Sòl i intensificació sostenible”
. Sr. Miquel Aran Mayoral, Enginyer Agrònom. Gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

“Nitrats: fertilització versus contaminació”. Sra. Elisenda Guillaumes Cullell, Dra. Enginyer Agrònom. Directora General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya i experta en sòls.

“El sòl com a embornal de CO2”. Sra. Rosa Poch Claret, Catedràtica del Medi Ambient i Ciències del Sòl de la Universitat de Lleida.

Experiències:
“Qualitat dels sòls i reg en noves plantacions”
. Sr. Joan Gené Albesa, responsable de plantacions intensives d’ametller de Unió Corporació Alimentària.

“La producció de farratge, reg i sòls”. Sr. Jaume Pont Camps, director tècnic a Granja San José

“Sòls i regadiu”. Sr. Albert Roselló Martinez, cap de projectes de SAF Sampling Water

Modera:
Sr. Xavier Ticó Camí, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Col·laboradors:

2