Tercera sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.
Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.
Format en línia / Programa i inscripcions
Presentació:
Sr. Jordi Sala Casarramona, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)
Ponències:
“Com alimentar a Catalunya en el marc del Green Deal?” – Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
“Aigua, aliments i agricultura de precisió” – Sr. Joan Girona Gomis, delegat institucional de l‘IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) a Lleida i Pirineus
“Aspectes mediambientals en la gestió dels regadius” – Sr.Martí Boada i Juncà, doctor en Ciències Ambientals
Experiències:
“Agricultura de precisió a Raimat” – Sr. Joan Esteve Julià, director general del celler Raimat
“Pistatxer al Segarra-Garrigues” – Sr. Joan Fortuny Queralt, agricultural managing director a Borges Agricultural Industrial Nuts (BAIN).
“Horticultura a Cal Peretó” – Sr. Marc Solé Caballol, empresari agrícola
Modera: Sra. Maite Sisquella Vila, coordinadora de l’Oficina del Regant.
Col·laboradors: