+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
16 de juny de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-06-16T18:00:00+02:00
2021-06-16T20:00:00+02:00

Tercera sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.

Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.

Format en línia / Programa i inscripcions

Presentació:
Sr. Jordi Sala Casarramona, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)

Ponències:
“Com alimentar a Catalunya en el marc del Green Deal?” – Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

“Aigua, aliments i agricultura de precisió” – Sr. Joan Girona Gomis, delegat institucional de l‘IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) a Lleida i Pirineus

“Aspectes mediambientals en la gestió dels regadius” – Sr.Martí Boada i Juncà, doctor en Ciències Ambientals

Experiències:
“Agricultura de precisió a Raimat” – Sr. Joan Esteve Julià, director general del celler Raimat

“Pistatxer al Segarra-Garrigues” – Sr. Joan Fortuny Queralt, agricultural managing director a Borges Agricultural Industrial Nuts (BAIN).

“Horticultura a Cal Peretó” – Sr. Marc Solé Caballol, empresari agrícola

Modera: Sra. Maite Sisquella Vila, coordinadora de l’Oficina del Regant.

Col·laboradors: