+00 34 932 701 620 icea@iec.cat
Quan:
15 de desembre de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-12-15T18:00:00+01:00
2021-12-15T20:00:00+01:00

Vuitena sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.

Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.

Format en línia  /    Inscripcions  

Programa 

Presentació:
Dra. Ester Torres Güell, doctora en Biologia per la UB. Vicepresidenta de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)

Modera:
Sr. Xavier Ticó Camí, economista. Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponències:
“Canvis en la concepció del desenvolupament rural”, Dra. Victòria Soldevila Lafon, doctora en Economia per la UB. Professora col·laboradora del Departament d’Economia i membre del Centre d’Investigació en Economia i Sostenibilitat de la Universitat Rovira i Virgili (ECO-SOS | URV)

“Evolució de les polítiques de desenvolupament rural i prospectiva”, Dra. Lourdes Viladomiu Canela, doctora en Economia per la UB, especialitzada en desenvolupament rural. Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona

“Models empresarials i noves tecnologies”, Sra. Sandra Climent Queralt, economista. Responsable del departament internacional de Crisolar Group, Riudoms (Baix Camp)

Experiències: 
“Can Calsot, producció de vedella ecològica, comercialització, especejament i visites guiades à Montellà (La Cerdanya)”, Sr. Josep Bombardó i Bagaria, productor i ramader ecològic de l’explotació familiar “Can Calsot” de Montellà (La Cerdanya)

“L’Olivera Cooperativa; producció de raïms, vins i olis de qualitat”, Sr. Pau Moragas Bouyat, enginyer agrònom i enòleg. Vicepresident i responsable de la producció de la Societat Cooperativa de treball i d’inclusió social L’Olivera, amb seu social a Vallbona de les Monges (L’Urgell)

Cloenda:
Sr. Xavier Ticó Camí, economista. Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Col·laboren: