+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
13 de octubre de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-10-13T18:00:00+02:00
2021-10-13T20:00:00+02:00

Sisena sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.

Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.

Format en línia / Programa i inscripcions

Benvinguda i tancament:
Sr. Eduard Arruga Valeri
Economista. Membre de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Ponències:

Moderador: Sr. Miquel Morell Deltell. Membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

“Aproximació al marc jurídic dels espais agraris, reptes futurs des del vessant urbanístic”. Sr. Pablo Molina Alegre, advocat urbanista a J&A Garrigues, SLP.

“Els espais agraris en el planejament urbanístic, marges de millora per a la presa de decisions”, Sr. Ignasi Grau Roca. Enginyer agrònom. Director de Igremap, SLP.

“Els espais agraris com a centre de producció alimentària, de paisatge i de valor per a la biodiversitat”. Sra. Sònia Callau Berenguer. Enginyera tècnica agrícola i enginyera forestal. Cap de la Direcció Territorial Agrària O.T. Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari Diputació de Barcelona.

“La necessària robustesa ecològica i ambiental dels espais agraris”. Sr. Xavier Mayor Farguell. Dr. en Biologia. Director/Manager a Irbis (Estudi Xavier Mayor et al. SL).

“La visió del propietari rural, el Pla de protecció del medi natural i el paisatge de l’Alta Garrotxa”. Sr. Narcís Ribes Besalú. Enginyer de Monts. Vicepresident de l’Associació de Propietaris de l’Alta Garrotxa.

Col·laboradors: