+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
6 de juny de 2023 @ 17:30 – 20:00
2023-06-06T17:30:00+02:00
2023-06-06T20:00:00+02:00

La jornada aplega quatre especialistes de l’àmbit agrícola i de l’alimentació i té com a objectiu presentar les darreres innovacions que afecten actualment el sector agroalimentari.

Organitza: Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)

Enllaç per seguir en directe la sessió

Programa tècnic preliminar

17:30 h Presentació, a càrrec de Jordi Sala, president de la ICEA i Francesc Llauradó (ICEA)

17:40 h Innovació al sector agro, la digitalització i altres innovacions, a càrrec de l’Oriol Pascual

18:25 h Grots Vertical Farming, productors de plantes aromàtiques Joaquim Bas

18:40 h The Bluedots, satèl·lits per analitzar els conreus en tot moment (robots i càmeres) Eduard Cabanas

18:55 h Faromatics, robot per controlar una producció pollastres Heiner Lehr

19:10 h Innovació en la Ramaderia de llet La Robòtica i altres noves tecnologies Jordi Juanola

19:25 h Taula rodona i debat. Modera: Francesc Llauradó (ICEA)

20:00 h Fi de l’acte

L’acte és obert a tothom i es podrà seguir presencialment i en línia.