Segona sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.
Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.
Format en línia / Inscripció
Programa:
Presenta: Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya
Ponències:
La regulació legal de l’aigua. Sr. Carles Gabernet Foix, cap de la Gerència de Promoció de Regadius i Concentració Parcel·lària d’Infraestructures.cat
La gestió de l’aigua a Catalunya. Sr. Lluis Ridau i Martín, director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)
Nous reptes en els regadius. Sra. Dolores Pascual Vallés, presidenta de la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE)
Experiències:
Impacte socio-econòmic de la modernització del Canal d’Urgell. Sr. Antoni Pané Ripoll, gerent de Cooperativa d’Ivars
Present i futur del Segarra-Garrigues. Sr. Miquel Galvarriato Serra, president executiu d’Aigües Segarra Garrigues, S.A. (ASG)
Nou sistema de reg eficient en fruiters. Sr. Francesc Raset Busquets, tècnic a Girona Fruits
Modera: Sra. Anna Pallí Güell, coordinadora de desenvolupament estratègic de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Col·laboradors: