+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
12 de maig de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-05-12T18:00:00+02:00
2021-05-12T20:00:00+02:00

Segona sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.

Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.

Format en línia /  Inscripció

Programa:

Presenta: Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponències:

La regulació legal de l’aigua. Sr. Carles Gabernet Foix, cap de la Gerència de Promoció de Regadius i Concentració Parcel·lària d’Infraestructures.cat

La gestió de l’aigua a CatalunyaSr. Lluis Ridau i Martín, director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

Nous reptes en els regadius. Sra. Dolores Pascual Vallés, presidenta de la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE)

Experiències:

Impacte socio-econòmic de la modernització del Canal d’Urgell. Sr. Antoni Pané Ripoll, gerent de Cooperativa d’Ivars

Present i futur del Segarra-Garrigues. Sr. Miquel Galvarriato Serra, president executiu d’Aigües Segarra Garrigues, S.A. (ASG)

Nou sistema de reg eficient en fruiters. Sr. Francesc Raset Busquets, tècnic a Girona Fruits

Modera: Sra. Anna Pallí Güell, coordinadora de desenvolupament estratègic de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)

Col·laboradors: