+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
14 de juliol de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-07-14T18:00:00+02:00
2021-07-14T20:00:00+02:00

Quarta sessió del cicle de jornades L’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya.

Organitzat conjuntament pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris.

Format en línia / Inscripcions

Programa

Benvinguda i Presentació:
Sra. Ana García Molina, presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponències:

“El clima regional en els secans al llarg del segle XXI”. Sr. Marc Prohom Duran, cap de l’Àrea de Climatologia del Servei Meteorològic de Catalunya

“Com afecta i afectarà el canvi climàtic als conreus de secà”. Sr. Robert Savé Montserrat, investigador emèrit de IRTA

“Consideracions econòmiques holístiques pels conreus de secà”. Sr. Josep Presseguer Gené, gerent del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

Experiències:

“Viticultura orgànica d’alta gamma”. Sr. Josep Jiménez García, director de viticultura de Juvé & Camps

“El valor de la terra en el conreu de l’oli”. Sr. Agustí Romero Aroca, investigador coordinador de l’equip d’olivicultura de l’IRTA

“El futur dels fruits secs en els secans”. Sra. Sandra Climent Queralt, responsable del departament internacional de Crisolar Group

Modera: Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Col·laboradors: