+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
24 de febrer de 2021 @ 18:00 – 20:00
2021-02-24T18:00:00+01:00
2021-02-24T20:00:00+01:00

En nom de la Junta de la ICEA us convidem a aquesta interessant conferència que impartirà la Dra. Anna Riviere-Cinnamond, que ha treballat en diverses organitzacions internacionals i que disposa d’una àmplia experiència en diferents zoonosis.

La nostra generació ha de fer front, per primera vegada, a una crisi sanitària global originada per la transmissió d’un virus —possiblement animal— als humans. Els veterinaris han lluitat amb èxit contra moltes pandèmies de malalties víriques animals i disposen d’una àmplia experiència i, per això, en molts països formen part dels comitès de lluita contra la COVID-19.

Havent cursat estudis a les universitats de Bellaterra, París i Londres, la Dra. Anna Riviere es va integrar, a principis d’aquest mil·lenni, a l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), on exercí de consellera de salut animal per al seguiment de la crisi de la grip aviària (va estudiar els casos produïts a Àfrica, al sud-est asiàtic i a l’Europa de l’Est). Posteriorment, va treballar per a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en la resposta epidemiològica del dengue a Àfrica i, novament, per la FAO, a Xile, en diverses malalties animals endèmiques d’Amèrica del Sud. Actualment, treballa a Washington per a l’Organització Panamericana de Salut de l’OMS, com a consellera d’ecosalut, concretament en l’àrea sud-americana.

Aquesta conferència es farà en línia i cal inscriure-s’hi prèviament mitjançant el formulari següent: https://www.iec.cat/jornades/activitatsICEA.asp  (Nom activitat: Malalties d’origen animal transmisibles)