+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
4 de novembre de 2021 tot el dia
2021-11-04T00:00:00+01:00
2021-11-05T00:00:00+01:00

En ocasió d’aquesta data assenyalada, us volem informar que aquesta tardor —concretament, el 4 de novembre—, celebrarem una jornada especial per a commemorar el vint-i-cinquè aniversari de la Secció de Viticultura i Enologia de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA). Està previst que l’activitat pugui tenir lloc de manera presencial a Barcelona, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

La jornada durarà aproximadament mig dia (un matí) i consistirà en una primera part tècnica amb presentació de ponències a càrrec d’especialistes i, si la situació sanitària ho permet, la segona part consistirà en un tast de vins de varietats autòctones, acompanyat de productes de la terra.

Durant aquests vint-i-cinc anys hem dut a terme diverses activitats relacionades amb la viticultura i l’enologia de l’àrea dels Països Catalans (com podeu veure en el full annex), però voldríem destacar la nostra activitat pionera: l’impuls d’estudis sobre les varietats que hem considerat autòctones d’aquest territori. Han estat estudis fets al llarg del temps i en diverses jornades i que han estat l’origen de diverses publicacions i, de manera especial, dels Dossiers Agraris.

Totes les activitats organitzades s’han centrat en el sector de la viticultura i l’enologia i han comptat amb la col·laboració d’estaments públics i privats (tal com es detalla en l’annex). En alguns casos, aquestes col·laboracions s’han fet de manera permanent a través de convenis i és la nostra voluntat continuar col·laborant-hi durant molts anys i sense interessos econòmics, sols amb l’objectiu de ser útils al sector i al país.

Ens sentirem molt encoratjats si podem comptar amb la vostra presència a l’acte d’aniversari. De seguida que en tinguem el programa definitiu, us el farem arribar.

Us adjuntem la primera circular informativa i una butlleta per si us interessa col·laborar-hi com a patrocinadors.

Rebeu una salutació cordial.

Jordi Sala i Casarramona, president

Josep M. Puiggròs, coordinador de la Secció de Viticultura i Enologia