Afegir a Calendari
Quan:
21 de novembre de 2019 @ 10:00 – 14:00
2019-11-21T10:00:00+01:00
2019-11-21T14:00:00+01:00
On:
Universitat de Girona. Campus Montilivi
Maria Aurèlia Capmany
61, Campus Montilivi, 17003
Girona
Maria Aurèlia Capmany
61, Campus Montilivi, 17003
Girona
L’objectiu d’aquesta jornada, que organitzen conjuntament la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals i la Institució Catalana d’Estudis Agraris, és donar a conèixer els impactes que representen algunes innovacions recents, que han suposat un progrés per la societat, en tant que han millorat la qualitat i la sostenibilitat de la producció dels aliments i d’altres productes del medi rural.
També es vol posar en valor l’esforç dels tècnics que han portat aquestes innovacions al dia a dia de les explotacions, modernitzant i dignificant el treball de transformar la natura en productes de consum.