+00 34 932 701 180 icea@iec.cat
Quan:
21 de novembre de 2019 @ 10:00 – 14:00
2019-11-21T10:00:00+01:00
2019-11-21T14:00:00+01:00
On:
Universitat de Girona. Campus Montilivi
Maria Aurèlia Capmany
61, Campus Montilivi, 17003
Girona

L’objectiu d’aquesta jornada, que organitzen conjuntament la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals i la Institució Catalana d’Estudis Agraris, és donar a conèixer els impactes que representen algunes innovacions recents, que han suposat un progrés per la societat, en tant que han millorat la qualitat i la sostenibilitat de la producció dels aliments i d’altres productes del medi rural.
També es vol posar en valor l’esforç dels tècnics que han portat aquestes innovacions al dia a dia de les explotacions, modernitzant i dignificant el treball de transformar la natura en productes de consum.

Programa